services
positionering in 2 sessies
conceptontwikkeling
visueel & online ontwerp
art direction fotografie
project- en productiebegeleiding
dienstverband
Mosterd & Co
in samenwerking met
Elsbeth Grievink
Studio Schous

Vakmanschap in verschillende rollen

Joost Woertman, Architect in Rotterdam, had behoefte aan een nieuwe website. En voordat ik met een visuele identiteit, website of andere visuele middelen aan de slag ga wil ik je als opdrachtgever eerst goed leren kennen.

Elkaar leren kennen

Neem mij mee in je drijfveren; Waarom doe je wat je doet? Wat zijn je dromen? Waar haal je je inspiratie vandaan? Ik breng in kaart waar de belemmeringen liggen en wat de kansen zijn. Ik maak een zo compleet mogelijk overzicht waardoor ik in samenwerking met jou het verhaal van je bedrijf kan vastleggen.

Om de input van Joost te verzamelen en hem ook de ruimte te geven om zijn ideeën te noteren heb ik een Miro bord aangemaakt waar we beiden in konden werken. Langzaamaan is dit bord volgestroomd met allerlei ideeën, inspiratie en reviews van opdrachtgevers. Een waardevol document!

Joost droomt, denkt mee en verkent

Na een on- en offline sessie hebben we in samenwerking met Elsbeth Grievink het verhaal van Joost kunnen neerzetten. Dit vormde de basis voor de visuele identiteit en de sfeer van de website. Joost droomt, verkent, maakt, tekent en denkt mee. Hij wil mensen blij maken. En nog meer gaat hij voor écht. Met aandacht voor de klant én het resultaat.

Joost Woertman en ik delen de visie van aandacht hebben voor elkaar. Luisteren naar wat de werkelijke vraag is van een klant en daar een aansluitende oplossing voor bieden. De reis die ik heb afgelegd met Joost was bijzonder leerzaam, inspirerend en ging soms alle kanten op. Ik hoop zo goed mogelijk te hebben geluisterd naar zijn éigen vraag en behoeftes. Met een verfrissende visuele identiteit en website als resultaat.

joostwoertman.com

"Het was heel mooi om mee te maken hoe je je voor mij hebt verdiept in mijn gelaagdheid! Ik kan niet wachten om het resultaat van onze samenwerking met trots te presenteren! #laatsteloodjes"

- Joost Woertman, Architect

Mijn rol in het project

Binnen Mosterd & Co was ik verantwoordelijk voor het organiseren en faciliteren van de positioneringsessies voor Joost. Elsbeth Grievink heeft aan de hand van de opbrengsten uit de positioneringsessies teksten geschreven die Joost zijn kernwaarden goed naar voren laat komen. De verschillende rollen die hij op zich neemt tijdens het ontwerp- en bouwproces zijn de kern voor de teksten en voor het concept dat ik heb ontwikkeld voor zijn visuele identiteit.
Samen met fotograaf Rosa Schous heb ik een fotosessie georganiseerd en begeleid voor de sfeerbeelden en portretten van de website. De website heb ik gebouwd met het systeem van Squarespace.