Met mijn enthousiasme en gevoel voor verantwoordelijkheid manifesteer ik me in verschillende rollen; ik begeleid, denk mee, stel vragen, luister en vraag door, motiveer, ontwerp en onderzoek. Samenwerken middels het (door)vertellen van verhalen. Strategisch, visueel en altijd met een open blik. Dat is mijn drijfveer.

Uitgedaagd en comfortabel voel ik me in een situatie die ontrafeld moet worden. Ik duik graag in ontwerpvragen en verdiep me in nieuwe ontwerpmogelijkheden. Als ontwerper ben ik naast een maker ook een denker. Een ontwerper die graag de zaken van alle kanten bekijkt. Ik wil een bepaalde maatschappelijke relevantie nastreven en meerwaarde creëren voor de doelgroep.

Verhalen vertellen
In de 14 jaar dat ik werkzaam ben als ontwerper heb ik veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van visuele identiteiten en campagnes. Voor diverse organisaties heb ik en in samenwerking met collega’s, webbouwers, illustratoren, fotografen, tekstschrijvers, het verhaal van de organisaties en bedrijven weten te vertalen in aansprekende concepten. In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in het opbouwen van een duurzame relatie met opdrachtgevers en doelgroepen uit diverse sectoren en richtingen.

Begeleiden en adviseren
Mijn rol als art director en gespreksleider in creatieve en strategische sessies hebben me de mogelijkheid gegeven om me nog meer te ontwikkelen in het begeleiden, adviseren, enthousiasmeren en bovenal stimuleren van (startende) collega’s en opdrachtgevers.